SMS kliens

Sms üzenetek küldése

Az sms kliens egy olyan szoftver melynek segítségével a felhasználók könnyen és gyorsan szöveges üzeneteket írhatnak, amik a címzett telefonján az elküldést követően sms üzenet formájában azonnal kézbesítésre kerülnek. A program valamennyi böngészőből elérhető így a felhasználó közvetlenül használhatja bármilyen előfeltétel és telepítés nélkül.

Az sms üzenet megszerkesztésében segítséget nyújt kliens szoftverünk, többek között az alábbi funkciókkal: beépített telefonkönyv, sablon üzenetek, csoportos sms küldés lehetősége.

Egy előfizetés megkötésével a megrendelőnek lehetőséget biztosítunk korlátlan számú felhasználói fiók létrehozására. Ezekre a fiókokra akár külön- külön, egyesével is beállíthatóak sms küldési limitek. A rendszer a küldött sms-ek mindegyikére kér státusz visszaigazolást, így egy kimenő üzenetről pontosan lehet látni, hogy az kézbesítésre került-e a címzett telefonján, és ha igen, akkor milyen dátummal. A rendszerben sms forgalmi statisztikák készíthetőek napi illetve havi bontásban, felhasználónkként és előfizetésenként egyaránt.

Felhasználói kézikönyv

Belépés az SMS kliensbe